Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Μέρα γιορτής για τους μαθητές της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Η σημερινή Παρασκευή ήταν μια μέρα γιορτής για τους μαθητές των δυο από τα τρια Προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του σχολείου μας. Κι αυτό γιατί δυο ομάδες από το Πρόγραμμα "Οι Δρόμοι του Κρασιού" που υλοποιείται από μαθητές της Β' Λυκείου, και δυο ομάδες από το Πρόγραμμα "Εναλλακτικός Τουρισμός" που υλοποιείται από μαθητές της Α' Λυκείου, παρουσίασαν πανηγυρικά σε PowerPoint τις εργασίες που ετοίμαζαν επί 4 μήνες στις συναντήσεις τους. 



Έτσι, με υπερηφάνια, "έδωσαν τα φώτα τους" στους συμμαθητές τους οι οποίοι τους χειροκρότησαν θερμά και θα τους...μιμηθούν πολύ σύντομα.

Συγκεκριμένα, οι μαθήτριες  της Α' Λυκείου Λέσι Άννα, Μέμο Έλενα, Μέμο Πωλίνα, Σάλτα Λαμπρινή και Χότζα Νταριάνα παρουσίασαν την εργασία τους σχετικά με τον Ιαματικό, τον Αστικό, τον Συνεδριακό και τον Ιατρικό Τουρισμό,  στην Αίθουσα Ομαδοσυνεργατικής Διδασκαλίας.




ενώ, λίγο αργότερα, οι μαθήτριες της Α' Λυκείου Νικολάρα Νεφέλη, Νικολοπούλου Ζωή και Κόκκαλη Αγγελική παρουσίασαν την εργασία τους σχετικά με τον Τουρισμό Περιπέτειας, τον Θαλάσσιο Τουρισμό και τον Αθλητικό Τουρισμό.


Την ίδια στιγμή, έναν όροφο...χαμηλότερα, στην Αίθουσα Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων, οι μαθήτριες της Β' Λυκείου Μπίντζου Γεωργία και Ζησιμοπούλου Φαίη παρουσίαζαν την ιστορία του οίνου στο Βυζάντιο και την Τουρκοκρατία, 


πριν πάρουν τη σκυτάλη οι συμμαθήτριές τους Γόγολου Ράνια, Γκριγκορτσούκ Χριστίνα, Κρεμέζη Εύα, Δαμιανάκου Άλκηστις, Ρουσάκη Μαρία και Μάκου Κωνσταντίνα που εξήγησαν πειστικά πώς παρασκευάζεται ο οίνος ξεκινώντας από το αμπέλι και φθάνοντας ως το μπουκάλι.



Συγχαρητήρια σε όλες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου