Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Ισοβίτες στο ίδιο κελί του χρόνου. 5ήμερη εκδρομή της Γ' Λυκείου του 54ου Λυκείου Αθηνών (Κατερίνη - Βεργίνα - Δίον - Έδεσσα - Θεσσαλονίκη - Βόλος): 09 Δεκεμβρίου ως 13 Δεκεμβρίου 2011

Μαθητές και καθηγητές ζώντας πέντε ημέρες εκδρομής μαζί γίναμε ισοβίτες στο ίδιο κελί του χρόνου. Όταν θα ανοίγετε το παραθυράκι του κελιού, θα σας κατακλύζουν αρώματα νιότης, ανεμελιάς και θα σας δροσίζει το αεράκι από όμορφες στιγμές και μοναδικές "ανοησίες".

Μπορεί στην πορεία σας να μην διασταυρωθούν οι δρόμοι σας, όμως στις φωτογραφίες και στα βιντεάκια φυλακίσατε για πάντα τις αγκαλιές και τα χαμόγελα των συμμαθητών σας, αλλά και την άνοιξη της ζωής σας.

Όλοι όσοι συμμετείχατε μα και όσοι μείνατε πίσω να είστε πάντα καλά, να γίνετε δραστήριοι κυνηγοί των ονείρων σας και να παραμείνετε "καλοί άνθρωποι".

Αφιερωμένο με αγάπη σε όλους σας το τραγούδι "στην αρχή του τραγουδιού" της Ελ. Αρβανιτάκη.

Βάσω Λούκα
13/12/2011

1 σχόλιο:

  1. Το "Αχχχ", μια μικροσκοπική λεξούλα, που όσο μέγεθος της λείπει, τόση ουσία έχει:
    Δηλώνει πόνο, μα κ'ευχαρίστηση.

    Μια λεξούλα που ταξιδεύει εύκολα από τη μια κατάσταση στη άλλη, μια λεξούλα που ισορροπεί στα άκρα, που αμφιταλαντεύεται στο μεταίχμιο του συναισθήματος και του πληναισθήματος, μεταξύ ηδονής και πόνου.

    Μια λεξούλα αποτελούμενη από δυο μονάχα γράμματα, το Α και το Χ, ανταποκρινόμενη στα αντιμαχόμενα εμπεριεχόμενά της, δηλά δη, ανάμεσα - από την μια πλευρά- στην Αγάπη, την αρμονία, το φως, την τάξη και από την άλλη πλευρά, το Χάος, το κάθετο και απόλυτο σκοτάδι.

    Αχχχ, πρέπει να είπε ο Θεός, την ώρα της δημιουργίας. Αχχχ κι'όταν έπλασε εσένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή